Μάι 03

Περίπτερο πάνω στο οδόστρωμα

Αναρτήθηκε την Τρίτη, 3 Μάι 2011, στην κατηγορία E-mails ακροατών

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ 25Ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Η ΦΡΑΣΗ «Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΩΝ».
ΑΠΟ 6 ΜΕΤΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΣΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ 1 ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ,
ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ !!! ΚΑΙ 2ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΛΩΡΙΔΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΝΕΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ 5 Μ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΝΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΓΟΛΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ (ΜΗ ΔΙΑΣΧΙΣΗΜΗ ΑΠΟ ΠΕΖΟΥΣ) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΩΝ 3 ΛΕΩΦΟΡΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ   ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ Ή ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ.
 
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ
ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑ REPORTAZ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ.

Αφήστε το σχόλιο σας

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά.